ΕΣΠΑ - ΕΥΔΑΜ - Ειδική Υπηρεσία Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης

ΝΕΑ ΔΑΜ

Την Παρασκευή 21/4/2023 η νέα ημερομηνία εκδήλωσης ενημέρωσης της ΕΥΔΑΜ στο Επιμελητήριο Αρκαδίας

Την Παρασκευή 21 Απριλίου 2023, θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση ενημέρωσης της ΕΥΔΑΜ στο Επιμελητήριο Αρκαδίας, η οποία είχε αναβληθεί σε ένδειξη πένθους για το δυστύχημα των Τεμπών.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσει μέσω βιντεοσκοπημένου μηνύματος ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Παπαθανάσης, ενώ θα παραστούν και θα απευθύνουν ομιλίες, ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Επενδύσεων & ΕΣΠΑ κ. Δ. Σκάλκος, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Π. Νίκας, ο Διοικητής της Ειδικής Υπηρεσίας ΔΑΜ κ. Π. Καλλίρης, καθώς και εκπρόσωποι των αρμοδίων Γενικών Διευθύνσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η άμεση και έγκυρη ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας και φορέων της περιοχής για τις δυνατότητες που παρέχονται μέσω του Προγράμματος ΔΑΜ. Στο πλαίσιο αυτό, θα παρουσιαστεί η πορεία εφαρμογής του στη χώρα μας, καθώς και άλλες διαθέσιμες χρηματοδοτικές δυνατότητες για τη δίκαιη μετάβαση.

Την παραμονή της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τους Δήμους του Εδαφικού Σχεδίου, επιβεβαιώνοντας τον κοινό βηματισμό όλων των αρμοδίων αρχών, για την επίτευξη του βέλτιστου αποτελέσματος.

Συνημμένα Αρχεία:

Πρόσκληση

Agenda