ΕΣΠΑ - ΕΥΔΑΜ - Ειδική Υπηρεσία Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης

ΝΕΑ

Το Πρόγραμμα Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης παρουσίασε ο Διοικητής της ΕΥΔΑΜ κ. Καλλίρης, στο πλαίσιο του συνολικού εθνικού σχεδιασμού, στις 29 Αυγούστου 2023, στο Διεθνές Συνέδριο για τις Πρώτες Ύλες και Κυκλική Οικονομία με τίτλο «RawMat2023 – 2nd International Conference on Raw Materials and Circular Economy»

Το Πρόγραμμα Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης παρουσίασε ο Διοικητής της ΕΥΔΑΜ κ. Καλλίρης, στο πλαίσιο του συνολικού εθνικού σχεδιασμού, στις 29 Αυγούστου 2023, στο Διεθνές Συνέδριο για τις Πρώτες Ύλες και Κυκλική Οικονομία με τίτλο «RawMat2023 – 2nd International Conference on Raw Materials and Circular Economy».

Το Συνέδριο, το οποίο διοργανώνεται στο Ζάππειο Μέγαρο από τη Σχολή Μεταλλειολόγων – Μεταλλουργών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος, έχει ως στόχο να συγκεντρώσει και να φέρει σε επαφή τη Διεθνή επιστημονική κοινότητα, παραγωγικούς φορείς, τη Δημόσια Διοίκηση και την κοινωνία, προκειμένου να μοιραστούν απόψεις και γνώσεις σε σχέση με τις προκλήσεις, τις ευκαιρίες και τις σύγχρονες τάσεις, αλλά και τις εφαρμογές και εξελίξεις στις ορυκτές πρώτες ύλες και την κυκλική οικονομία.

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Καλλίρης παρουσίασε τους στρατηγικούς στόχους και την πορεία υλοποίησης του Προγράμματος για τη Δυτική Μακεδονία και τη Μεγαλόπολη, τονίζοντας ότι η μετάβαση στη νέα εποχή της πράσινης ενέργειας, θα γίνει με βιώσιμο και κοινωνικά δίκαιο τρόπο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ