ΕΣΠΑ - ΕΥΔΑΜ - Ειδική Υπηρεσία Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης

ΝΕΑ ΔΑΜ

Σε μια ιδιαίτερα φιλική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκαν εχθές, 1 Φεβρουαρίου 2023, τα εγκαίνια των γραφείων και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΕΥΔΑΜ

Σε μια ιδιαίτερα φιλική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκαν εχθές, 1 Φεβρουαρίου 2023, τα εγκαίνια των γραφείων και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΕΥΔΑΜ.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Νίκος Παπαθανάσης, ο Γενικός Γραμματέας Ιδιωτικών Επενδύσεων και ΣΔΙΤ κ. Ορέστης Καβαλάκης και ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Προγραμμάτων ΕΤΠΑ και ΤΣ, κ. Γιώργος Ζερβός.

Ο κ. Γεωργιάδης ευχήθηκε υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και εξέφρασε την αισιοδοξία του για την επίτευξη των στόχων της Υπηρεσίας.

Από την πλευρά του, ο κ. Παπαθανάσης ευχήθηκε μια καλή και δημιουργική χρονιά και τόνισε ότι το έργο της ΕΥΔΑΜ αποτελεί υψηλή κυβερνητική προτεραιότητα. Σημείωσε ότι το Πρόγραμμα Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης ήταν το πρώτο που εγκρίθηκε στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στο πλαίσιο αυτό, αναδεικνύεται ο κρίσιμος ρόλος της ΕΥΔΑΜ ως πρωτοπόρος σε ευρωπαϊκό επίπεδο, για τη μετάβαση σε μια κλιματικά ουδέτερη οικονομία.

Ο Διοικητής της ΕΥΔΑΜ κ. Πελοπίδας Καλλίρης, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τα στελέχη της Υπηρεσίας και υπογράμμισε την οργανωμένη και συστηματική εργασία που επιτελείται, την εστίαση στους στόχους αλλά και το κλίμα συνεργασίας που χαρακτηρίζει την Υπηρεσία.