ΕΣΠΑ - ΕΥΔΑΜ - Ειδική Υπηρεσία Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης

ΝΕΑ ΔΑΜ

Η Ειδική Υπηρεσία Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης (ΕΥΔΑΜ) του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων διοργανώνει εκδήλωση ενημέρωσης στο Επιμελητήριο Αρκαδίας, την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023

Νεότερη ανακοίνωση δείτε περισσότερα εδώ.

Η Ειδική Υπηρεσία Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης (ΕΥΔΑΜ) του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων συνεχίζοντας δυναμικά να δίνει το παρών στις περιοχές παρέμβασης του Προγράμματος ΔΑΜ, διοργανώνει εκδήλωση ενημέρωσης στο Επιμελητήριο Αρκαδίας, την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Παπαθανάσης, ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Επενδύσεων & ΕΣΠΑ κ. Δ. Σκάλκος, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Π. Νίκας, ο Διοικητής της Ειδικής Υπηρεσίας ΔΑΜ κ. Π. Καλλίρης, καθώς και εκπρόσωποι των αρμοδίων Γενικών Διευθύνσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η άμεση και έγκυρη ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας και φορέων της περιοχής για τις δυνατότητες που παρέχονται μέσω του Προγράμματος ΔΑΜ. Στο πλαίσιο αυτό, θα παρουσιαστεί η πορεία εφαρμογής του στη χώρα μας, καθώς και άλλες διαθέσιμες χρηματοδοτικές δυνατότητες για τη δίκαιη μετάβαση.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από την ιστοσελίδα της ΕΥΔΑΜ www.eydam.gr με ταυτόχρονη διερμηνεία στη νοηματική γλώσσα.

Την παραμονή της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τους Δήμους του Εδαφικού Σχεδίου, επιβεβαιώνοντας τον κοινό βηματισμό όλων των αρμοδίων αρχών, για την επίτευξη του βέλτιστου αποτελέσματος.

Συνημμένα αρχεία:

Πρόσκληση και Agenda